Reserveer via 055-355-3871
3.9
669 Google-reviews
Restaurant De Boschvijver

Stap binnen bij De Boschvijver en laat je betoveren door de adembenemende omgeving die je omarmt.

Ons unieke restaurant, met diverse zalen, is meer dan slechts een eetgelegenheid, het is een oase van schoonheid en sereniteit.

Hier word je ondergedompeld in een prachtige ambiance, waar het fenomenale uitzicht op de boschvijver met haar majestueuze fontein de kroon spant.

Laat je zintuigen verwennen terwijl je omgeven wordt door natuurlijke pracht en serene rust.

Over ons

Genieten van smaak, schoonheid en sereniteit

Stap binnen bij De Boschvijver en laat je betoveren door de adembenemende omgeving die je omarmt. Ons unieke restaurant, met diverse zalen, is meer dan slechts een eetgelegenheid, het is een oase van schoonheid en sereniteit.

Hier word je ondergedompeld in een prachtige ambiance, waar het fenomenale uitzicht op de boschvijver met haar majestueuze fontein de kroon spant.

Laat je zintuigen verwennen terwijl je omgeven wordt door natuurlijke pracht en serene rust. Kom je voor een ontspannen kop koffie, een gezellige lunch, een zakelijke vergadering met collega's, een romantische bruiloft, een bruisend schoolgala of een respectvolle uitvaart, elk moment wordt verrijkt door het unieke decor van de boschvijver en het schitterende park Berg en Bos.

Ervaar de magie van deze omgeving terwijl je geniet van een diner, een vergadering houdt, of simpelweg ontspant. Onze focus gaat verder dan alleen gastronomische belevenissen, het draait om het verbinden met de natuurlijke pracht om ons heen. Voel de harmonie tussen onze warme gastvrijheid en de betoverende setting, waar de boschvijver met haar fontein schittert als een juweel in de kroon van onze bijzondere ambiance.

Tot snel, waar we je uitnodigen om deel uit te maken van deze prachtige ervaring.

Lees meer over de prachtige historie en duurzaamheid.

Ons team

Bij De Boschvijver vormt ons team een hechte groep van gepassioneerde en toegewijde collega's die zich inzetten voor het creëren van een uitzonderlijke ervaring voor onze gasten.

Of het nu gaat om het keukenpersoneel of het bedienend team, allen delen zij een gedeelde liefde voor gastvrijheid en het verwezenlijken van dromen.

In de keuken wordt met vakmanschap en creativiteit gewerkt aan gastronomische hoogstandjes die de zintuigen prikkelen. Onze chef, ondersteund door een inspirerende kok, een behulpzame keukenhulp en toegewijde afwasmedewerkers, streeft naar perfectie bij elke bereiding en vertaalt gastronomische wensen naar onvergetelijke eetervaringen.

Het bedienend personeel staat bekend om hun warme gastvrijheid en oog voor detail, waarbij elke gast zich welkom voelt en aan alle wensen wordt voldaan. Of het nu gaat om het regelen van speciale verzoeken, het coördineren van evenementen of het adviseren over menukeuzes, ons team staat altijd klaar met een glimlach.

Voor het maken van afspraken en offertes wordt het team ondersteund door een zeer gastvrije administratieve medewerkster. Zij denkt graag met u mee in de mogelijkheden en beheert de agenda. Bij De Boschvijver heerst geen hiërarchie, in tijden van drukte werkt de eigenaar gewoon mee met het bedienend personeel. We geloven in een egalitaire samenwerking, waarbij iedereen bijdraagt aan het creëren van onvergetelijke ervaringen voor onze gasten. Het team kijkt ernaar uit u te verwelkomen en samen met u bij te dragen aan kostbare momenten.

Werken bij Restaurant
De Boschvijver

Bekijk onze vacatures:

Ons aanbod

Restaurant De Boschvijver

Stap binnen in de betoverende wereld van Restaurant De Boschvijver, waar elk moment een nieuwe herinnering kan worden.

Droom je nu van een sprookjesachtige bruiloft, een productieve vergadering of gewoon een heerlijk diner met vrienden, bij ons ben je aan het juiste adres.

Laat je verrassen door onze veelzijdige mogelijkheden. Van romantische huwelijksarrangementen tot zakelijke vergaderingen, van uitgebreide diners tot informele bijeenkomsten, wij maken van elke gelegenheid een onvergetelijke ervaring.

Meer over ons aanbod:

Laat je inspireren en vooral welkom voelen om bij ons binnen te komen. Kom langs, ontdek en geniet van de ervaring bij De Boschvijver. We kijken er echt naar uit om je te verwelkomen.

Onze arrangementen

In een bosrijke omgeving

Bij Restaurant De Boschvijver is eigenlijk alles mogelijk. We luisteren graag naar jouw wensen en behoeften, en samen met jou creëren we een unieke ervaring die perfect past bij jouw gelegenheid.

Dus of je nu een romantische bruiloft plant, een zakelijke bijeenkomst organiseert of gewoon wilt genieten van goed eten en gezelschap, wij zorgen ervoor dat het een moment wordt om nooit te vergeten. Kom langs en ontdek de mogelijkheden bij De Boschvijver - we staan klaar om jouw speciale moment te laten stralen.

Bekijk ook onderstaande arrangementen:

Samenwerking en partners

Een onvergetelijke ervaring

Samen met onze fantastische samenwerkingspartners creëren we een onvergetelijke ervaring die u en uw gasten nog lang zullen koesteren.

Bij De Boschvijver streven we naar perfectie, ondersteund door deze geweldige partners. Samen maken we van uw evenement een onvergetelijke ervaring.

Contact & openingstijden

Contact & openingstijden

(v.a. 6 november t/m 1 april op maandag & dinsdag gesloten, behalve voor groeps reserveringen v.a. 20 volw.)

Openingstijden:
Maandag en dinsdag: 10:30 - 17:00 (keuken v.a. 12:00 uur)
Woensdag t/m zondag: 10:30 - einde gezelligheid

Contact:
Tel: (055)355-3871
E-mailadres: geniet@restaurantdeboschvijver.nl
Adres: J.C. Wilslaan 25, 7313 HK Apeldoorn

Openbaar vervoer:
Vanaf station Apeldoorn reist u met lijn 2 (of met lijn 400 op feestdagen en in de vakanties) in ruim 10 minuten naar bushalte Apenheul. Om uw reis vooraf te plannen kunt u op www.9292.nl kijken of bellen met 0900-9292 voor een reisadvies.  

Parkeren:
Er is parkeergelegenheid aanwezig waar u kunt parkeren tegen gemeentelijk tarief. Een dagkaart of een deel hiervan, kunt u bij de automaten met uw pinpas betalen. Bij extreme drukte wordt begeleid geparkeerd buiten de centrale parkeerplaats aangegeven.

De bezoekersparkeerplaats is geen eigendom van Restaurant De Boschvijver, maar wordt in opdracht van de gemeente beheerd door Accres.
Voor meer informatie over het parkeerbeleid kunt uw deze link volgen.