Reserveer via 055-355-3871
3.9
669 Google-reviews

Vergaderen

Inspirerende omgeving

Bij De Boschvijver heten we u welkom in een inspirerende omgeving, perfect voor vergaderingen die verder gaan dan zakelijke formaliteiten.

Of het nu gaat om een formele bijeenkomst, een creatieve brainstormsessie, of een informele teambuilding, onze diverse vergaderzalen bieden ruimte voor elke gelegenheid, geschikt voor groepen vanaf 20 tot maximaal 150 personen.

Wij begrijpen dat vergaderingen persoonlijk en uniek zijn. Daarom nodigen we u graag uit voor een gesprek om uw specifieke behoeften te bespreken. Ons toegewijde team staat voor u klaar om de juiste setting te creëren, technologische ondersteuning te bieden en te zorgen voor alle benodigdheden om uw vergadering succesvol te maken.

Wat uw wensen ook zijn, onze vergaderingen kunnen vooraf worden aangevuld met een heerlijke lunch, smakelijke hapjes of zelfs een uitgebreid diner, allemaal op maat gemaakt, wij helpen u graag met het samenstellen.

Bij De Boschvijver gaan we verder dan het faciliteren van vergaderingen; het gaat om het creëren van een omgeving waar ideeën kunnen bloeien en samenwerkingen kunnen gedijen. Laat ons u helpen om uw zakelijke doelen te bereiken terwijl u geniet van de rust en inspiratie die onze locatie biedt. Neem die eerste stap om een effectieve vergadering te plannen, en we kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze ruimte die is ontworpen voor succesvolle ontmoetingen, inclusief gepersonaliseerde gastronomische belevenissen.

Terug naar ons aanbod

Bekijk ook onze arrangementen vergaderen hele dag en vergaderen halve dag.