Reserveer via 055-355-3871
3.9
669 Google-reviews

Ons team

Bij De Boschvijver vormt ons team een hechte groep van gepassioneerde en toegewijde collega's die zich inzetten voor het creëren van een uitzonderlijke ervaring voor onze gasten.

Of het nu gaat om het keukenpersoneel of het bedienend team, allen delen zij een gedeelde liefde voor gastvrijheid en het verwezenlijken van dromen.

In de keuken wordt met vakmanschap en creativiteit gewerkt aan gastronomische hoogstandjes die de zintuigen prikkelen. Onze chef, ondersteund door een inspirerende kok, een behulpzame keukenhulp en toegewijde afwasmedewerkers, streeft naar perfectie bij elke bereiding en vertaalt gastronomische wensen naar onvergetelijke eetervaringen.

Het bedienend personeel staat bekend om hun warme gastvrijheid en oog voor detail, waarbij elke gast zich welkom voelt en aan alle wensen wordt voldaan. Of het nu gaat om het regelen van speciale verzoeken, het coördineren van evenementen of het adviseren over menukeuzes, ons team staat altijd klaar met een glimlach.

Voor het maken van afspraken en offertes wordt het team ondersteund door een zeer gastvrije administratieve medewerkster. Zij denkt graag met u mee in de mogelijkheden en beheert de agenda. Bij De Boschvijver heerst geen hiërarchie, in tijden van drukte werkt de eigenaar gewoon mee met het bedienend personeel. We geloven in een egalitaire samenwerking, waarbij iedereen bijdraagt aan het creëren van onvergetelijke ervaringen voor onze gasten. Het team kijkt ernaar uit u te verwelkomen en samen met u bij te dragen aan kostbare momenten.

Werken bij Restaurant
De Boschvijver

Bekijk onze vacatures: