Reserveer via 055-355-3871
3.9
669 Google-reviews

Over ons

Genieten van smaak, schoonheid en sereniteit

Stap binnen bij De Boschvijver en laat je betoveren door de adembenemende omgeving die je omarmt. Ons unieke restaurant, met diverse zalen, is meer dan slechts een eetgelegenheid, het is een oase van schoonheid en sereniteit.

Hier word je ondergedompeld in een prachtige ambiance, waar het fenomenale uitzicht op de boschvijver met haar majestueuze fontein de kroon spant.

Laat je zintuigen verwennen terwijl je omgeven wordt door natuurlijke pracht en serene rust. Kom je voor een ontspannen kop koffie, een gezellige lunch, een zakelijke vergadering met collega's, een romantische bruiloft, een bruisend schoolgala of een respectvolle uitvaart, elk moment wordt verrijkt door het unieke decor van de boschvijver en het schitterende park Berg en Bos.

Ervaar de magie van deze omgeving terwijl je geniet van een diner, een vergadering houdt, of simpelweg ontspant. Onze focus gaat verder dan alleen gastronomische belevenissen, het draait om het verbinden met de natuurlijke pracht om ons heen. Voel de harmonie tussen onze warme gastvrijheid en de betoverende setting, waar de boschvijver met haar fontein schittert als een juweel in de kroon van onze bijzondere ambiance.

Tot snel, waar we je uitnodigen om deel uit te maken van deze prachtige ervaring.

Lees meer over de prachtige historie en duurzaamheid.