Reserveer via 055-355-3871
3.9
669 Google-reviews

Trouwen

geregistreerd partnerschap of huwelijksfeest

Bij De Boschvijver vervullen we dromen en vieren we liefde in al haar facetten. Of het nu gaat om een betoverende bruiloft, een geregistreerd partnerschap of een sprankelend huwelijksfeest, wij bieden een unieke en persoonlijke ervaring voor elk liefdesverhaal.

Onze prachtige locatie beschikt over zalen die geschikt zijn voor 20 tot maximaal 200 genodigden. Aansluitend aan de zalen bevindt zich een betoverend terras, deze reserveren wij speciaal voor u gedurende uw feest. Vanaf dit terras kunt u genieten van het adembenemende uitzicht over de Boschvijver, met haar indrukwekkende fontein, en het omliggende park Berg en Bos. Dit park is een idyllische omgeving die zich perfect leent voor het maken van fantastische trouwfoto's.

Of uw voorkeur nu uitgaat naar een intieme ceremonie, een uitgebreid diner, een onvergetelijke receptie of een bruisend feest tot in de late uurtjes, wij passen elke viering aan naar uw wensen en verwachtingen. De Boschvijver is niet slechts een locatie; het is een plek waar liefde in al haar pracht wordt gevierd. Laat ons uw liefdesverhaal transformeren in een onvergetelijke ervaring. Neem de eerste stap naar een buitengewone viering en laten we samen uw dromen realiteit maken. We kijken ernaar uit om samen met u een onvergetelijke en betekenisvolle ervaring te beleven.

Terug naar ons aanbod

Bekijk ook ons huwelijks arrangement en arrangementen