Reserveer via 055-355-3871
3.9
669 Google-reviews

Zonsimpel

In een prachtig streven naar duurzaamheid heeft Zonsimpel ervoor gezorgd dat De Boschvijver zijn restaurant grotendeels van eigen stroom kan voorzien. Dit hebben ze bereikt door het installeren van ruim 150 duurzame zonnepanelen.

Stel je voor: een warme zomerdag bij De Boschvijver, waar de natuur tot leven komt en de sfeer ontspannen is. Terwijl gasten genieten van het prachtige uitzicht, draait het restaurant op volle toeren, maar niet ten koste van het milieu.

Zonsimpel heeft deze prachtige locatie geholpen om haar ecologische voetafdruk te verkleinen door zonne-energie te benutten. De 150 zonnepanelen, die slim zijn geplaatst om zoveel mogelijk licht op te vangen leveren een groot deel van de stroom die het restaurant nodig heeft. Om een zo’n laag mogelijke voetafdruk te creëren is er bewust gekozen voor Europees geproduceerde zonnepanelen met een cradle to cradle certificaat.

Dit betekent niet alleen dat De Boschvijver haar steentje bijdraagt aan een duurzamere wereld, maar ook dat ze haar gasten een nog betere ervaring kan bieden. Want wanneer je geniet van een heerlijke maaltijd te midden van de prachtige natuur, smaakt het nóg lekkerder als je weet dat het restaurant zijn energie op een milieuvriendelijke manier opwekt.

Dankzij Zonsimpel kan De Boschvijver vol trots zeggen dat ze niet alleen een plek van schoonheid en gastvrijheid is, maar ook een voorloper op het gebied van duurzaamheid. En dat is een verhaal om te koesteren en te delen en waar we samen trots op zijn.

Terug naar partners