Reserveer via 055-355-3871
3.9
669 Google-reviews

Feestarrangementen

Stap binnen in een wereld van elegantie met ons Feestavond Arrangement

Ons Basis Feestavond Arrangement begint met een hartelijk ontvangst, waar je gasten kunnen kiezen uit een verfrissende welkomstcocktail of een sprankelend glas bubbels. Op tafel staat een assortiment van heerlijke nootjes, zoutjes en olijven om de avond mee te beginnen.

Terwijl de drankjes rijkelijk vloeien (binnenlands gedistilleerd), kunnen gasten hun keuze maken uit 6 verrukkelijke hapjes per persoon, geselecteerd uit ons uitgebreide assortiment. En als klap op de vuurpijl sluiten we de avond af met een echte klassieker: een puntzak friet met smakelijke mayonaise.

Voor slechts €48,50 per persoon, voor een tijdsduur van 4 uur, kunnen groepen vanaf 20 personen genieten van dit arrangement.

Maar als je de avond nog specialer wilt maken, hebben we ons Luxe Feestavond Arrangement voor je.

Je avond begint in stijl met een glas bubbels en een heerlijke petit four van Prosecco en framboos. Op tafel worden gasten verwend met een keur aan noten, zoutjes en olijven. Gedurende de avond kunnen ze genieten van onbeperkte binnenlands gedistilleerde dranken. Maar dat is nog niet alles! We presenteren twee schitterende planken: één met een selectie van charcuterie en diverse soorten gerookte vis, en een tweede met binnen- en buitenlandse kazen, compleet met bijpassend garnituur. Voor de liefhebbers is er onze Oesterbar, in de unieke 'Boschvijver style'. Om de avond op een heerlijke noot af te sluiten, serveren we een warme ham-kaas croissant van de bakker.

Dit luxe arrangement is beschikbaar voor €59,00 per persoon voor een tijdsduur van 4 uur, en kan worden geboekt voor groepen vanaf 20 personen.

Wil je het helemaal compleet maken? Voor slechts €9,50 extra kunnen we het drankassortiment upgraden naar buitenlands gedistilleerd.

Maak je feest onvergetelijk met ons Feestavond Arrangement.

Terug naar arrangementen